Ja es coneixen els candidats als Premis Saragüell 2017 al teatre faller infantil

0
660

El XXIV Concurs de Teatre Faller Infantil en Llengua Valenciana ja té candidats als Premis Saragüell 2017 que es sabran al gener

Els vam conèixer en la gala celebrada en La Rambleta diumenge passat 11 de desembre, on Carlos Ara i Celia Soler, tots dos de la Falla Quart – Palomar i guanyadors del Premi Saragüell 2016 a l’actor i actriu novell respectivament, van ser els encarregats de presentar i nomenar a cadascun dels xiquets, comissions i directors que es disputaran este premi enguany, el reconeixement als millors del Teatre Faller Infantil.

teatre-faller-saraguell-2017

Al sentir els seus noms i sense cap por, com és normal en estos xicotets grans actors, van pujar a l’escenari de La Rambleta on els esperava Clara Parejo, Fallera Major Infantil 2017 i la seua Cort d’Honor per a donar-los l’enhorabona. Esta nominació ja és un reconeixement l’excel·lent labor i l’esforç que realitzen les comissions, i que fan que este concurs cresca edició després d’edició.

No serà fins al pròxim 15 de gener en el Teatre Principal quan coneguem als grans guanyadors d’este XXIV Concurs de Teatre Faller Infantil en Llengua Valenciana.

Coneix cadascun dels noms dels xiquets i xiquetes que opten a millor actor i actriu novell, de repartiment i principal, així com a les comissión que opten a millor muntatge, millor obra inèdita, millor obra i millor direcció ací: Nominats Teatre Faller Infantil.

Fotos: Armando Romero

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here