Ivan d’Ontinyent, campió de l’Individual Sub-23 de raspall

0
1803

Ahir, a un trinquet de Castelló de Rugat ple, el pilotari de la capital de la Vall d’Albaida, Ivan d’Ontinyent, i Feo de la Llosa de Ranes van jugar una partida de les que fan afició.

Ivan va jugar de blau. Començà al dau i es va imposar de forma contundent a Feo, que no acabava d’entrar en joc, fins al punt que la partida anava a resoldre’s ràpidament a favor del d’Ontinyent, tant és així que el marcador es va posar 20 -5.

Però Feo va traure les seues forces al que pareixia el seu últim dau i va fer els quatre quinzes de treta. A partir d’este moment va trastocar el joc d’Ivan i va fer una remuntada espectacular fins a igualar a 20-20.

Era el torn d’Ivan a la treta i bé que va aprofitar la seua oportunitat malgrat la resistència del de la Llosa a un joc que va ser el més llarg de tota la partida. Un gran espectacle, previ a la final del trofeu Bollo, que augura un gran futur com a pilotaris dels dos finalistes.

Els trofeus van ser entregats per Vicent Esquinas, alcalde del poble amfitrió; Òscar Borrell, regidor d’esports d’Ontinyent i Evarist Aznar, alcalde de la Llosa de Ranes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here