Isabel Aguilar serà la candidata a l’alcaldia d’Alzira pel PSPV


0
1212
Isabel Aguilar encapçalarà la llista socialista d'Alzira

L’actual vicealcaldessa i regidora de Festes, Patrimoni Cultural, Turisme, Comerç i Mercats forma part del ple d’Alzira des de 2011

El PSPV d’Alzira tindrà com a cap de candidatura en les eleccions a Isabel Aguilar López, segons ha anunciat l’agrupació local en una nota de premsa. D’estra forma, en finalitzar el temini de presentació de candidatures sense haver-ne cap altra els socialistes alzirenys no hauran de celebrar primàries per triar cap de cartell.

Aguilar és regidora de l’Ajuntament d’Alzira des de 2011 fins a l’actualitat. En la legislatura del 2011 al 2015 com a membre de l’oposició, mentre que en l’actual és vicealcaldessa i regidora de Festes, Patrimoni Cultural, Turisme, Comerç i Mercats.

Des del PSPV AFIRMEN QUE «L’experiència acumulada al llarg de quasi una dècada treballant pel municipalisme ha sigut determinant per a que Aguilar haja donat el pas endavant i decidint-se a presentar la seua candidatura per a encapçalar la llista electoral del PSOE, amb la finalitat d’aconseguir l’alcaldia d’Alzira, la qual cosa la convertiria en la primera dona socialista en encapçalar el consistori».

«Estic molt il·lusionada amb este projecte. Sempre he estat rodejada de persones molt vàlides i estic convençuda que vaig a formar el millor equip per tal de dur endavant el futur de la ciutat d’Alzira», ha manifestat Aguilar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here