Isabel Aguilar no es presentarà a la reelecció com a Secretària General del PSPV d’Alzira en 2021

0
1513
Isabel Aguilar

Aguilar lidera als socialistes d’Alzira des de 2012 i va ser la candidata en les dues últimes eleccions locals en les que la capital de la Ribera ha tornat a tindre un govern progressista

L’actual Secretària General de l’agrupació d’Alzira del PSPV, Isabel Aguilar, ha anunciat que no es presentarà a la reelecció per liderar el partit a la capital de la Ribera Alta. “Conforme ho vaig anunciar a la Executiva del PSOE  d’Alzira, ara fa 4 mesos, no anava a optar a una reelecció”, manifestava Aguilar qui lidera la formació des de 2012, a més ha afegit que “esta decisió s’ha pres consensuadament amb el meu equip i amb la candidatura que me va acompanyar en les últimes eleccions municipals de 2019”.

D’esta manera s’explica des de l’agrupació que el PSPV d’Alzira «comença una etapa de transició amb normalitat dins d’estos processos interns», concloent la pròpia Isabel Aguilar tque estarà «sempre al servei del Partit Socialista».

Actualment Isabel Aguilar és la segona tinent d’alcalde d’Alzira i regidora de Turisme i Patrimoni i forma part del ple municipal des de 2011. Va ser la candidata del PSPV en les eleccions de 2015 i 2019, encapçalant als socialistes i pactant governs de progrés municipals amb Compromís encapçalats per Diego Gómez.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí