Investiguen a 7 joves per furt i danys en horts de melons d’Alger a Benigànim

0
475
Els joves han causat perjudicis per valor de 1.500 euros
Els joves han causat perjudicis per valor de 1.500 euros

La Guàrdia Civil investiga a set joves, cinc d’ells menors d’edat, per un delicte continuat de furt i un altre de danys en plantacions de melons d’Alger a Benigànim, que ha ocasionat perjudicis econòmics per un valor superior a 1.500 euros.

Dins dels serveis establits de forma permanent per la Guàrdia Civil per a evitar el robatori i comerç il·legal de productes del camp, a la fi de juliol va obrir una recerca després que la la Policia Local de Benigànim sorprenguera a dos menors transportant amb bicicletes melons d’Alger d’origen desconegut a mitjanit, ha informat en un comunicat.

Els agents van determinar que quatre persones es dedicaven a introduir-se en camps de cultiu a la nit i causar danys trencant multitud de melons d’Alger mentre que unes altres les sostreien per al seu consum.

Per açò, entre els dies 1 i 9 d’agost es va procedir a la recerca de set persones, dues d’elles de 19 anys i cinc menors d’edat per la seua implicació en un delicte continuat de furt i un altre de danys.

La recerca continua oberta i les diligències instruïdes han sigut lliurades als Deganats dels jutjats d’Ontinyent i a la Fiscalia de Menors.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here