6 investigats per la mort d’una persona en un accident de carreres il·legals de motos a Rafelguaraf

0
1210
Imatge d'una de les carreres il·legals de Rafelguaraf

La Guàrdia Civil investiga els fets en les que van veure involucrades dues motocicletes que van patir un accident amb el resultat d’1 mort, 5 ferits greus i un altre lleu

La Guàrdia Civil investiga 6 persones implicades en un accident mortal ocorregut en el camí El Realengo (Rafelguaraf-Pobla Llarga), en el pk 2.400, terme de Rafelguaraf, a la comarca de la Ribera, en el qual es trobaven implicades dues motocicletes i com a conseqüència del com havien resultat diverses persones ferides.

L’equip d’Atestats va observar que no es tractava d’un simple accident, ja que a més de les dues motocicletes havien resultat 7 persones ferides, alguna d’elles menor d’edat.

Les recerques van passar al grup GIAT del Sector de Tràfic de la Comunitat Valenciana, els qui van obtenir un arxiu de video en el qual s’observa com succeeix el sinistre. Aquest arxiu va ser remès al ERAT de Madrid (Equip de Reconstrucció Accidentes de l’Agrupació de Tràfic), per a l’elaboració del corresponent Informe Tècnic Pericial.

Les recerques van constatar que el dia dels fets s’estaven realitzant carrerea il·legals, aprofitant que aqueix mateix dia hi havia una concentració motera en la localitat de Ralfelguaraf.

Entre 150 i 200 persones es van desplaçar al lloc del succés on es van realitzar almenys 4 tandes de carreres en les quals participaven ciclomotors i motocicletes modificades tècnicament així com prototips de motos per a circuit.

El sinistre va succeir en l’última tanda quan una motocicleta va atropellar a un vianant i el conductor de la mateixa va ser atropellat per una segona motocicleta. Tots dos vehicles van bolcar i es van desplaçar cap al públic que observava les carreres, amb el resultat d’un mort, cinc ferits greus i un de lleu.

La recerca, que ha durat un any, ha finalitzat amb sis persones investigades, tots homes d’edats compreses entre els 18 i 29 anys. Se’ls imputen nou presumptes delictes Contra la Seguretat Vial (conducció temerària per carreres il·legals), així com un delicte de falsedat documental, en portar un dels vehicles la matrícula corresponent a un altre.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí