Investigada una dona pel robatori de més de 3.000 kg d’alvocats a diverses localitats del Camp de Morvedre

0
2719
La Guàrdia Civil investiga els robatoris a les localitats de les Valls

La persona autora de les sostraccions en camps d’alvocats, recollia bosses d’alvocats durant virios dies, de diferents camps, quan tenia la quantitat suficient eren portats a Mercovasa

Una dona de 50 anys ha sigut detinguda acusada d’un delicte continuat de furt d’alvocats. Concretament se la investiga pel robatori d’alvocats varietat ‘lamb hass’ ocorregut en una explotació agrícola, situada en la localitat de Quart de le Valls a principis de desembre i després de fer-se càrrec l’Equip Roca de Sagunt de les investigacions, es va procedir a realitzar inspeccions en establiments d’alimentació a fi de localitzar aquests alvocats.

Es va procedir a la inspecció de fruiteries i mercats ambulants ambulants de les localitats limítrofes, així com en mercats majoristes de fruites i verdures que proveeix a detallistes de l’entorn i a distribuïdors de fruites i verdures.

Durant les inspeccions els agents van observar que els alvocats d’un lloc podien tindre una procedència il·lícita pel que van incinerar les gestions necessàries per a determinar la seua procedència.

Realitzades les diferents investigacions per part de l’Equip Roca de Sagunt, s’observa la venda per aquesta persona de la quantitat de 3.042 kg d’alvocats, havent-se obtingut uns beneficis de 4.433 euros.

Tots els alvocats aprehesos, estaven exposats amb un valor molt inferior al de mercat, 1,5 euros el quilo, sent el valor normal de venda al públic d’1 euros la unitat d’alvocat.
Una vegada que es va dir a l’autora perquè justificara l’origen dels mateix, es va personar al costat d’un agricultor que suposadament li havia donat la collita de diversos arbres d’alvocats, aquest agricultor durant la manifestació va informar que els arbres d’alvocats de la seua propietat eren hass. Després d’ensenyar-li els alvocats aprehesos i indicar la quantitat d’alvocats venuts, aquest mateix agricultor va manifestar que no podien ser del seu hort pel fet que els seus eren hass els aprehesos eren lamb hass.

Fins al moment s’ha procedit a l’esclariment de les huit sostraccions ocorregudes en aquesta temporada d’aquesta fruita, comeses en les localitats de les Valls (Faura, Benifairo, Benavites, Quart de les Valls i Quartell) a causa del desconeixement dels autors en la recol·lecció d’aquesta fruita, en recollir-la en tots dos casos immadures, a la dificultat de venda per part d’aquesta fruita, i gràcies en gran manera per l’ajuda i col·laboració dels propietaris de les explotacions d’alvocats.

La persona autora de les sostraccions en camps d’alvocats, recollia bosses d’alvocats durant virios dies, de diferents camps, quan tenia la quantitat suficient eren portats a Mercovasa per al seu dipòsit per a la venda.

Les diligències instruïdes han sigut entregades als Jutjats de Primera Instància de Sagunt.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí