Intervingudes a Ontinyent 1.300 plantes de marihuana i més de 30.000 peces falsificades de roba interior

0
1526
Les plantes suposen al voltant de 300 kg de marihuana

La Policia Nacional ha arrestat en l’operació a dues persones i s’ha desmantellat un hivernacle completament equipat per al cultiu de l’estupefaent i el taller on elaboraven les falsificacions

Agents de la Policia Nacional han intervingut en dues naus industrials d’Ontinyent, 1.341 plantes de marihuana i més de 30.000 peces de roba interior falsificades d’una prestigiosa marca. En l’operatiu han sigut arrestades dues persones i s’ha desmantellat un hivernacle completament equipat per al cultiu de l’estupefaent i el taller on elaboraven les falsificacions.

Les recerques es van iniciar quan agents especialitzats en la lluita contra el narcotràfic van observar una sèrie d’indicis que apuntaven a l’existència d’un cultiu de marihuana a l’interior de dues naus industrials. Després de dur a terme una sèrie de perquisicions, es va comprovar que de l’interior dels locals procedia una forta olor a estupefaent i es van trobar indicis sobre la presència de treballadors sense donar d’alta en la Seguretat Social. Per aquests motius es van realitzar paral·lelament un registre i una inspecció de treball -acompanyats per una inspectora de Treball i Seguretat Social.

Durant aquestes diligències els agents van trobar una instal·lació perfectament equipada per al cultiu de marihuana, confiscant-se de 1.341 plantes -uns 300 quilograms- i 75 grams de cocaïna. L’hivernacle comptava amb més d’un centenar de llums, abonaments, humidificadores, ventiladors i altres elements destinats a afavorir el creixement de la droga.

En una altra part de les naus, en la zona on se situava la maquinària de fabricació tèxtil, els agents van trobar 15.600 peces de roba interior d’una coneguda marca falsificades, altres 15.200 en procés de fabricació i 70.000 embalatges i fotografies per a empaquetar els productes de la marca falsificada. Finalment es va procedir a l’arrest del responsable de l’empresa i d’un segon individu encarregat del cultiu de l’estupefaent.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Adif licita la redacció del projecte de renovació de via entre Xàtiva i Ontinyent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here