Intervinguts en l’interior d’un vehicle a Sagunt 400.000 € destinats a finançar el terrorisme

CaixaBank - MyBox

0
3016
Imatge dels diners intervinguts a Sagunt

L’actuació s’ha saldat amb la recerca de dues persones de nacionalitat xinesa, com a presumptes autor d’un delicte de blanqueig de capitals i finançament al terrorisme

La matinada d’este dijous la Guàrdia Civil ha requisat a dos homes d’edats compreses entre 33 i 44 anys, de nacionalitat xinesa, la quantitat de 378.685 euros ocults a l’interior del vehicle a Sagunt.

Aquests fets van ocórrer sobre les 02:30 de la matinada en el terme municipal de Sagunt, davant les sospites dels agents de la Guàrdia Civil, van procedir a la identificació de dues persones que circulava amb un vehicule per una carretera d’aquesta localitat.

Després d’un registre minuciós del vehicule, agents de la Guàrdia Civil de Puçol van localitzar entre els respatlers dels seients i en el maleter 378.685 euros en bitllets de 500, 200, 100, 50, 20, 10 i 5 euros. Sense poder justificar la procedència d’aquests diners.

Per tot açò, la Guàrdia Civil, va procedir a la realització d’un acta d’aprehensió i una denúncia a la llei 10/2010 contra aquestes dues persones d’i de nacionalitat Xina, implicats en una infracció administrativa de blanqueig de capitals i finançament del terrorisme.

Les diligències han passat al Servei Executiu de la Comissió de Prevenció del Blanqueig de Capitals i Infraccions monetàries.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here