Intervinguts a Carcaixent més de 700 quilos d’alvocats robats

0
2926
Un agent de la Guàrdia Civil a un camp d'alvocats.

La Guàrdia Civil ha investigat a un home per un delicte de furt per una càrrega amb un valor en el mercat de més de 2.000 euros

El passat 25 d’octubre, la Guàrdia Civil de Carcaixent va realitzar un punt de verificació en el municipi de Carcaixent destinat al desenvolupament d’aquest pla i va donar l’alt reglamentari a un vehicle. Aparentment, aquest cotxe tenia un excés de càrrega, per la qual cosa els agents van procedir a realitzar una inspecció, trobant més 700 kg d’alvocats.

El conductor va fer saber als agents que mancava del document d’Acompanyament i Traçabilitat Agrícola i no va aconseguir justificar la legal procedència del producte.
La Guàrdia Civil de Carcaixent va procedir a la intervenció dels 700 quilograms d’alvocats, valorats en més de 2.000 euros i va investigar a un home de 35 anys, de nacionalitat romanesa, per un delicte de furt.

Posteriorment, l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Sueca, va aconseguir descobrir que la varietat d’alvocats confiscada era part d’altres 8.000 quilograms sostrets 3 dies abans en el municipi de Benifaió. Igualment, els agents van realitzar les gestions pertinents per a depositar el producte en la Cooperativa de Benifaió.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 d’Alzira.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí