Intervinguts 7.000 quilos de taronges en un magatzem clandestí de Sagunt

0
2388

En la nau de Sagunt es trobaven treballant dos persones que mancaven de contracte laboral i no estaven donades d’alta en la Seguretat Social

La Policia de la Generalitat ha intervingut un total de 7.000 quilos de taronges en un magatzem clandestí de Sagunt situat en una nau que no reunia les degudes condicions higiènic-sanitàries, ni disposava del permís o llicència adequat per realitzar aquest tipus d’activitat. Els agents de la Policia Autonòmica van procedir a aixecar les corresponents actes per a la seva posterior remissió a les conselleries competents.

En la nau es trobaven treballant dos persones que mancaven de contracte laboral i no estaven donades d’alta en la Seguretat Social. Pel que sembla, la jornada laboral d’aquestes persones excedia en nombre d’hores al legalment establert i no es corresponia amb un salari digne.

Els agents de la Policia Autonòmica han localitzat i identificat al responsable del citat magatzem i han procedit a adonar dels fets al jutjat corresponent, per presumptes delictes contra els drets dels treballadors, medi ambient i salut pública.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí