Intervenen una partida de 370 kg de cocaïna en una empresa de Montaverner

0
1162
Imatge de la droga interceptada a Montaverner

Se sospita que és un “ganxo perdut”, una tècnica que contamina un contenidor que serveix per al trànsit comercial legítim introduint en el seu interior la droga per a després recuperar -la sense alçar sospita

Funcionaris de Vigilància duanera de l’Agència Tributària i de la Guàrdia Civil han intervingut una partida de 370 quilos de cocaïna en una empresa de Montaverner, segons ha informat l’Institut Armat en un comunicat.

Aquest contenidor havia arribat fins a Montaverner i la mercantil receptora va descobrir en obrir l’enviament uns embalums sospitosos que no corresponien amb la mercaderia que esperaven rebre.

Aquesta mercantil va contactar amb la Guàrdia Civil, que al costat de funcionaris de Vigilància Duanera de l’Agència Tributària, van intervindre aquesta droga enviada com un “ganxo perdut”.

La tècnica emprada ha sigut la del “ganxo perdut”, es tracta de contaminar un contenidor que serveix per al trànsit comercial legítim introduint en el seu interior, bé en origen, bé en un port de transbord, unes motxilles amb la substància estupefaent, per a després recuperar la droga sense alçar sospita.

La investigació continua oberta, encara que fins al moment no s’ha produït cap detenció.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here