Interceptat a Sagunt un vehicle amb 510 kg d’aixix al maleter valorats en 2,8 milions d’euros

0
378
La Guàrdia Civil ha interceptat un total de 17 fardells de droga

La Guàrdia Civil intervé 17 fardells en l’operació en la que ha estat detingut un home com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues, mentre altres acompanyats van aconseguir fugir

La passada matinada de divendres la Guàrdia Civil de Sagunt i el Subsector de trànsit de València va intervindre al voltant de 510 kg d’haixix a l’interior d’un vehicle, droga valorada en 2,8 milions d’euros.

La Guàrdia Civil explica que en l’operació participaven dos cotxes, un que transportava la droga i un altre de suport, vehicles que van ser detinguts cap a les 2h de la matinada al terme municipal de Sagunt.

Els agents han detingut a un home de 36 anys com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues, el qual es va donar a la fugida a gran velocitat direcció Barcelona, sent necessari per a la seua detenció l’ús de mitjans de bloqueig, aconseguint que els dos vehicles implicats es detingueren passats tres quilòmetres, el vehicle que portava l’haixix es trobava buit d’ocupants amb els 17 fardells d’haixix en el maleter i en l’altre vehicle es va poder detindre a l’ocupant.

Les investigacions segueixen obertes per a la localització i posterior detenció dels ocupants del vehicle que portava l’haixix. Els agents a més de la confiscació d’al voltant de 510 quilos d’haixix, també van intervindre els dos vehicles, tres telèfons i 530 euros en metàl·lic.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here