Iniciativa solidària a Xàtiva amb la venda de mascaretes i adorns nadalencs confeccionats amb tela fallera

0
1326
La iniciativa s'ha presentat a l'Ajuntament de Xàtiva.

El 10% dels ingressos per aquestes ventes es destinaran a l’Associació Espanyola contra el càncer

Aquest dijous s’ha presentat a Xàtiva la campanya programada pels indumentaristes de Xàtiva per a les properes festes de Nadal, en la que han participat la regidora de Falles Maria Beltrán i Teresa Sanz en representació d’aquest col·lectiu.

La finalitat d’aquesta campanya, que està destinada a la ciutadania en general, és la venta de diferents elements com ara mascaretes de microfibra homologades, realitzades amb tela de fallera de diferents colors, i també decoració nadalenca per a adornar la casa o penjar a l’arbre de Nadal, com ara boles nadalenques o figures d’àngels. Totes les creacions porten una etiqueta amb el nom ‘Indumentaristes Xàtiva’, per tal de distingir el producte.

El preu és de 10 euros en el cas de les boles (amb un pack de dues), 12 euros en el cas dels àngels i 9 euros per a les mascaretes. A més a més, cal destacar que el 10% de la recaptació per aquestes ventes es destinarà a l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

«Aquesta és una campanya, en la que participen tots els indumentaristes de la ciutat, lluitant per un sector important a Xàtiva, i que servirà per decorar les cases dels nostres veïns i veïnes de la forma més valenciana possible», ha manifestat la regidora de Falles Maria Beltrán, qui ha remarcat que espera «el recolzament de tot el col·lectiu faller però també de la resta de xativins i xativines, ja que a tots ens agrada celebrar els Nadals».

Per la seua part, la representant d’aquest col·lectiu Teresa Sanz ha explicat que «aquesta iniciativa servirà per donar a conèixer un sector que està patint molt com a conseqüència d’aquesta situació sanitària, i per demanar a la gent que no s’oblide d’aquest col·lectiu».

Els establiments participants en aquesta iniciativa, i on es poden aconseguir aquests productes des de hui mateix, són Art & Moño, l’Andana, Ambient Faller, Mercedes Montagud, Vicent Blasco, Pepi Albert i Inma Saurina, i compta amb la col·laboració de la Junta Local Fallera i de l’Ajuntament de Xàtiva.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí