Iniciativa del Poble Valencià renova l’executiva comarcal de la Vall d’Albaida

0
828
El congrés es va celebrar a l'Ajuntament de la Pobla del Duc

S’ha reelegit a Damián Martínez com a Portaveu comarcal, Manel Alberca será el nou Secretari d’Organització, i Vicent Villarejo i Paco Vidal vocals

El congrés comarcal celebrat diumenge passat a la Pobla del Duc va renovar l’executiva comarcal d’Iniciativa del Poble Valencià. El partit de Mónica Oltra, integrant de la Coalició Compromís, va elegir els seus representants comarcals amb la reelecció de Damián Martínez com a Portaveu comarcal i la nova elecció de Manel Alberca com a Secretari d’Organització, Vicent Villarejo i Paco Vidal com a vocals.

L’executiva va rebre el suport unànime dels militants i simpatitzants presents que acudiren a l’acte, que serví alhora per a elegir els membres representants a la Mesa Nacional, i a l’executiva comarcal de Compromís. A més, la formació va aprofitar per a debatre les línies d’actuació política a la comarca, com també la ponència política i estatutària del Congrés nacional d’iniciativa, que tindrà lloc el pròxim 9 de juny a València.

El portaveu comarcal ha declarat que “Iniciativa del Poble Valencià afronta un gran repte aquest any preelectoral; preparar el camí per a aconseguir que Mónica Oltrasiga presidenta en les pròximes eleccions autonòmiques del 2019, però no sols això, sinó que també aconseguir millorar la vida dels nostres veïns i veïnes de la Vall d’Albaida fent polítiques que posen les persones en el centre. És un repte, i és per això que hem de renovar-nos per estructurar una organització robusta. Tenim la qualitat humana suficient, i la il·lusió de construir una societat i una Vall d’Albaida més justa i igualitària”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here