Important victòria de Xeraco en el Diputació de València de Raspall Parelles

0
844
El CPV Bicorp continua tenint una gran pedrera de jugadors
El CPV Bicorp continua tenint una gran pedrera de jugadors

El Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, trofeu Diputació de Valencia, oferia el cap de setmana una partida en la qual es possava en joc el liderat de la màxima categoria.

L’enfrontament entre el Gavarda A i el Xeraco B, jugat en el carrer de pilota de la localitat de la Ribera, podía ser per a molts una final avançada. Finalment, el resultat de 20 per 25, entre els locals Pau i Alberto i els visitants Vicent i Guille, dona un repartiment de punts per a les dues formacions. La classificació, que fins la setmana pasada vivía un empat entre aquests rivals, passa a tindre un primer classificat en solitari, el Xeraco B amb onze punts, i un segon en la taula, el Gavarda A amb deu punts.

L’altra partida de la jornada tenia al Bicoroliva Bicorp A i el Gavarda B com a protagonistes. El trinquet de Bicorp acollia aquest enfrontament, que es tancava de manera favorable a l’equip de la Canal de Navarrés, amb un clar 25 per 5. Els punts aconseguits els permeten pujar a la tercera posició, avançant precissament al segon equip del club de Gavarda.

 

Classificació 1ª categoría:

1.- CPV Xeraco B – 11 punts

2.- CPV Gavarda A – 10 punts

3.- Bicoroliva Bicorp A – 4 punts

4.- CPV Gavarda B – 3 punts

5.- CPV Xeraco A – 2 punts

En la competició juvenil el Gavarda encapçala el grup, amb prou diferencia respecte al Bicorp, segon classificat. Otos B i Oliva A continúen al front dels seus corresponents grup en la divisió de plata, mentre que en tercera categoría son el Lanzadera Montserrat A, que empata al seu grup amb l’Ajuntament de Polinyà A, i el Caixa Popular Ontinyent B.

En la quarta categoría A el Favara A i el Real de Gandia B empaten al front del primer grup, sent el Planes A qui mana en el segon grup. El Tapizados Calse Moixent C, el Tamborí de Valencia A, el Favara B i el Tapizados Calse Moixent A son les formacions que encapçalen els grups de quarta B. Mentre que, per últim, en quarta C l’Ovocity Marquesat es situa en la primera plaça, seguit a tres punts pel Nàquera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here