Imelsa impartirà nous cursos de formació per desocupats a Bocairent, Bolbaite i Ontinyent

0
861
alumnes imelsa
Els alumnes reben formació professional

L’empresa pública Imelsa (Impuls Econòmic Local S.A.) de la Diputació de València impartirà una sèrie de cursos de formació professional per a l’ocupació d’auxiliar d’infermeria a Bocairent, d’anglés d’atenció al públic a Bolbaite i de jardineria a Ontinyent. Els cursos, que tindran una duració de dos mesos cadascun, van començar ahir a Bocairent, el pròxim dilluns ho farà el de Bolbaite i el dia 14 el d’Ontinyent.

El programa es completa amb un curs de monitor esportiu a Xiva, un de treballador d’oficina a la Font d’En Carròs i un altre també de jardineria a Albalat dels Sorells. El global dels cursos donaran formació a un total de 98 persones que actualment es troben en situació d’atur.

El responsable d’Empreses Públiques de la Diputació, Salvador Álvarez, ha afirmat que «este programa de Formació Professional per a l’Ocupació, que compta amb una llarga trajectòria, cobra especial rellevància en un període de crisi com l’actual». Álvarez també ha recordat que Imelsa compta també amb altres projectes a les nostres comarques com l’Escola Taller del Monestir de Llutxent.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí