Imelsa formarà a aturats rehabilitant el Monestir del Corpus Christi de Llutxent

0
642
Monestir del Corpus Christi de Llutxent
Monestir del Corpus Christi de Llutxent

L’empresa pública de la Diputació de València Imelsa (Impuls Econòmic Local) engegarà el Taller d’Ocupació Monestir de Llutxent III, un programa mixt de formació i ocupació subvencionada per la Generalitat Valenciana a través del Servef.

L’objectiu d’aquest projecte és afavorir la inserció laboral de les persones majors de 25 anys en situació de desocupació, al mateix temps que aprenen un ofici i s’instrueixen també en formació compensatòria.

El taller d’ocupació comptarà amb dues especialitats: treballs forestals i conservació i restauració de mobles. Els treballs pràctics de l’alumnat serviran per a continuar amb el procés de rehabilitació del Monestir del Corpus Christi de Llutxent, així com l’adequació i condicionament del seu entorn natural.

En total, 16 alumnes treballadors rebran formació teòrica i pràctica en aquest taller, dirigits per cinc persones que integraran l’equip directiu: un director, un administratiu, un monitor per cada especialitat i un professor de formació compensatòria.

El gerent d’Imelsa, Josep Ramon Tiller, ha destacat que “una de les pedres angulars de la gestió d’Imelsa serà el foment de l’emprendedurismo i els programes transversals de formació, a través del nou àrea de Promoció Econòmica, Innovació i Projectes de Formació”.

El Monestir del Corpus Christi ha sigut declarat Bé d’Interès Cultural i és un dels elements culturals més importants del patrimoni de la Diputació de València.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí