Imatges de la I Jornada Fotogràfica de l’Olleria il·lustren els calendaris que editarà l’ajuntament

0
1406
Calendari l'Olleria
L'Hospital de Sant Joan Baptista decora molts dels calendaris

Imatges de tres punts emblemàtics de l’Olleria fetes pels participants de la I Jornada Fotogràfica de l’Olleria seran les que il·lustraran els calendaris de 2010 de butxaca que ha editat l’ajuntament. Es tracta així d’una panoràmica de l’església de la Magdalena, de César Borrás Grau, una instantània de la façana de l’església del Loreto, de Gal·la Micó Belda, i una fotografia de l’Hospital de Sant Joan Baptista capturada per Àlex Fresneda Sánchez. Totes estes imatges es van prendre durant la ‘gimcana‘ matinal organitzada per al passat 31 d’octubre.

En total s’han editat 7.000 calendaris de butxaca que són distribuïts per la ciutat i punts d’informació turística de les comarques centrals valencianes a partir de la iniciativa impulsada per la regidoria de Participació Ciutadana.

Per una altra banda també s’ha editat un calendari de paret amb intenció sensibilitzadora de l’ús responsable de l’aigua i impulsat per la regidoria de Medi Ambient amb el suport d’Egevasa. Així des del consistori de l’Olleria s’explica que en este almanac s’inclouen consells per fer un ús responsable de l’aigua en l’àmbit domèstic així com xifres de la despesa habitual que fem d’este recurs que l’ajuntament recorda que és «limitat». Entre les xifres hi ha les dades sobre el consum d’aigua en activitats quotidianes com rentar-se les dents, fer una rentadora o regar la gespa del jardí.

Este calendari, que porta com a nom ‘Els camins de l’aigua‘ conté fotografies de diversos autors que fan un repàs per diferents punts de la ciutat relacionats amb l’aigua com els llavadors de la Font Nova o la Font Vella.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí