Ikea inaugura les trobades empresarials de la Vall d’Albaida de COEVAL de 2020

0
948
Imatge del participants en la jornada empresarial

Es va comptar amb la presència de Carmen Spinola Directora General d’IKEA València

IKEA la marca per excel·lència del sector llar ha estat l’encarregada d’inaugurar les Trobades Empresarials de COEVAL en la seva edició de 2020. Carmen Spinola Directora General d’IKEA València, destacada dirigent d’IKEA on porta des de 1998 en diversos llocs de responsabilitat ha exposat davant una nodrida representació de l’empresariat la cultura i metodologia de treball que impregna tot el que fa la multinacional sueca.

Conceptes com a accessibilitat o sostenibilitat són valors claus d’IKEA i formen part del seu adn i van adaptant-se als canvis que socialment van produint-se. Igualment ha donat a conèixer el seu treball al capdavant d’IKEA València, després de passar per la Xina i Sevilla on també va tenir importants responsabilitats en el gegant suec, així com les previsions de futur d’IKEA València on destaca la seva aposta per IKEA Dissenya present en centres comercials de la Comunitat Valenciana per a acostar els seus productes als clients.

Carmen Spinola ha donat a conèixer que IKEA dóna ocupació a la seva botiga d’Alfafar que va obrir en 2014 a prop de 700 persones-col·laboradors, un 81% amb contracte indefinit, sent un 55% dones i 45% homes i un equip de direcció integrat completament per dones, amb una clara direcció en el laboral cap al treball estable i la retenció del talent.Amb més de 2´5 milions de visitants en tot 2019 i unes vendes de 124.000.000 €, un 5% mes que en 2018 i un 15% més que en 2015, des de la direcció d’IKEA València continuen treballant per a acostar-se, encara més, a la societat valenciana i integrar-se en el seu dia a dia. Per aquest motiu, han impulsat accions com la col·laboració amb l’escola de disseny EASD València i els nous cursos del projecte ‘Sköla’. IKEA València té una previsió de vendes per a 2020 de 130.000.000 €.

Després de la intervenció de Carmen Spinola va tenir lloc un interessant col·loqui amb els participants en aquesta Trobada Empresarial de COEVAL que ha servit per a conèixer més i millor la cultura empresarial d’una de les més importants empreses del món que té vincles econòmics amb la Vall d´Albaida.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí