Ignasi Candela, diputat al Congrés per Compromís, parlarà del futur de les pensions a Paiporta

0
738
Cartel informativo de Compromis a Paiporta

El dimarts dia 4 de desembre a les 19.30 el diputat al Congrés Ignasi Candela impartirà una xarrada titulada “Pensions: Cap on anem” en la seu de Compromís per Paiporta (Carr. Benetússer, 5) on explicara els problemes de l’actual sistema de pensions i les alternatives que proposa Compromís per mantenir un sistema públic que garantisca una vida digna a totes les persones beneficiàries. Isabel Martín, candidata a l’alcaldia per a les eleccions de 2019 i actual alcaldessa de Paiporta, presentara l’acte.

La xarrada és oberta al públic i les persones assistents podran plantejar els seus dubtes i consultes o debatre amb el diputat Candela.

Candela forma part del “Pacte de Toledo” i ha defensat mesures com pujar els salaris, amb una especial atenció als femenins, per tal de proporcionar majors ingressos al sistema i afavorir una pujada general del que cobren els i les pensionistes. Aquesta mesura permetria a més a més combatre una doble marginació: Una dona que cobra menys que un company masculí pel mateix treball acabarà també rebent una pensió menor.

El diputat Candela també explicarà altres propostes com ara acabar amb les bonificacions als plans de pensions privats a l’IRPF i dedicar eixos recursos al sosteniment del sistema públic. Les bonificacions actuals són injustes, ja que impliquen que la societat al seu conjunt acabe pagant part dels beneficis que obtindran aquells que disposen dels recursos suficients per a accedir a un d’aquests plans.

Una altra proposta defensada per Candela és la de disminuir les diferències entre l’impost de societats que paguen les PIME i el dels grans grups empresarials. Aquests darrers, que són els que més ingressos tenen, contribueixen menys que els xicotets empresaris, autònoms i treballadors el que carrega la responsabilitat del sistema sobre aquells que tenen menys recursos econòmics.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Las mascarillas higiénicas adquiridas por la Mancomunitat de l’Horta Sud empiezan a llegar a los municipios de la comarca

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here