L’agència municipal Idea d’Alzira presenta a les empreses que opten al programa ’12 mesos, 12 empreses’

0
1611
Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus

Aquesta iniciativa consisteix en el llançament i promoció en màrqueting digital d’una empresa seleccionada durant un mes del 2019

Aquest dilluns ha tingut lloc a IDEA l’acte de presentació de les 21 empreses que s’han presentat per optar al programa ’12 mesos, 12 empreses’. Aquesta iniciativa consisteix en el llançament i promoció en màrqueting digital d’una empresa seleccionada durant un mes del 2019, d’acord amb les bases aprovades per l’Ajuntament d’Alzira.

L’objectiu de ’12 mesos, 12 empreses’ és impulsar de forma directa una nova empresa d’Alzira a través d’un pla de màrqueting, per mitjà de materials digitals (vídeo, fotografies…), un estudi de la presència digital de la marca, una auditoria web, una campanya d’atracció de seguidors, suport tècnic i difusió de l’empresa en els mitjans de comunicació o la seua col·laboració en les activitats i jornades que realitzen al llarg de l’any en IDEA.

Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus: “la tercera edició del programa Alzira: 12 mesos, 12 empreses és una passa més en l’impuls que estem donant des d’IDEA a noves idees i projectes innovadors i d’emprenedors en la nostra ciutat. Recordem també que des de l’Ajuntament d’Alzira i IDEA estem sent pioners en molts àmbits en accions de promoció econòmica i ocupació, de fet, aquest programa s’inclou dins del pla Viatge a l’Empleabilitat que contempla diversos itineraris per a facilitar la formació, la inserció laboral i l’autoocupació».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí