Ian es proclama campió en la Llosa de Ranes del 31 Individual Bankia de Raspall-Trofeu President de la Generalitat

0
2865
Ian es va proclamar campió al trinquet de la Llosa de Ranes

El de Senyera es va imposar al pilotari de Barxeta, Moltó, que no va poder revalidar per tercera vegada el títol

El jove de Senyera Ian es va proclamar dissabte al Trinquet de la Llosa de Ranes va acollir dissabte campió del 31 Individual Bankia de Raspall-Trofeu President de la Generalitat en imposar-se a la final a Moltó.

Amb només 20 anys i sent la primera vegada que arribava a la Final, Ian es va convertir en nou campió de l’Individual de Raspall després de superar a Moltó per 25 a 15. “Estic molt content” repetia, i va dedicar el títol a tots els que l’han ajudat a aconseguir-lo «a la meua família, a la meua novia, al meu iaio, al meu preparador, als aficionats. Gràcies a tots».

L’enfrontament va estar molt anivellat en tot moment. La partida va ser “dauera” però amb iguals a 15 va vindre el joc clau i decisiu de la final. Ian des del rest li trencava el dau a Moltó, 15 per 20 i Ian passava al dau. L’últim joc va ser d’una tensió màxima. Moltó va fer dos quinzes seguits des del rest, amb la intenció d’igualar a 20. Però no va poder ser, el pilotari de Senyera, amb un joc valent i atrevit, va capgirar la situació per a convertir-se en el nou rei del raspall individual.

El director general d’esport, Josep Miquel Moya, li va fer entrega a Ian del fris grec que l’acredita com a guanyador del 31 Individual Bankia de Raspall-Trofeu President de la Generalitat. Un títol que Moltó no ha pogut revalidar per tercera vegada. No obstant això, el pilotari de Barxeta li va fer entrega a l’actual campió de la seua samarreta roja.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí