Huit nous efectius s’incorporen hui a la Policia Local de Sagunt

0
1467
El regidor Enric Ariño amb els policies incorporats al cos

Estos huit agents reforçaran el servei de la unitat de vigilància de la policia fins l’ocupació definitiva de les places vacants

Huit nous efectius s’han incorporat hui al servei de Policia Local de Sagunt a través de comissió de serveis. Estos huit agents reforçaran la plantilla actual fins a la cobertura de les places vacants en el procés selectiu de 2018. A estos huit agents se sumaran altres quatre en els pròxims mesos. Amb estes incorporacions la plantilla efectiva de la policia serà de 106 efectius.

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha destacat la importància del projecte d’ampliació de la Policia Local. “La nostra intenció és augmentar la dotació de Policia Local fins a un nivell que considerem adequat. Per a açò no solament estem ara amb esta incorporació de comissionats, sinó que també estem treballant en l’oferta pública d’ocupació que va destinada sobretot al cos de la Policia Local”.

El regidor de Policia Local, Enric Ariño, ha declarat que “Sagunt no té la plantilla mínima necessària” pel que per a cobrir els serveis en esdeveniments especials com les festes es recorria als efectius existents. “Açò estava produint una certa saturació dins de la plantilla” perquè eixos serveis es cobrixen com si foren hores extraordinàries.

Per a evitar esta sobrecàrrega laboral, l’Ajuntament ha decidit augmentar la plantilla en 21 efectius, i “mentre es cobreixen eixes places de manera definitiva, es tira mà dels comissionats, agents que vénen en comissió de servei d’altres parts, previ permís de les autoritats dels seus municipis, i s’incorporen de manera immediata”, ha explicat Ariño.

Els huit efectius que s’han incorporat reforçaran la unitat de vigilància de la Policia Local, que presenta servei de dilluns a divendres en els torns de matí, vesprada i nit. “És la unitat d’atenció primera al ciutadà quan hi ha algun tipus de reclamació urgent”, ha explicat l’intendent general de la Policia Local de Sagunt, Rafael de Manuel.

“Anem a passar de dos a quatre cotxes de vigilància en alguns casos”, ha destacat. L’intendent general ha destacat que hi ha hagut “un procés selectiu bastant acurat d’este personal, és gent que ve molt preparada, amb anys d’antiguitat”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí