Hui comença el cap de setmana de les II Jornades de Medi Ambient de Canals

0
1000
Bus Iberdrola
El bus d'Iberdrola estarà present fins demà dissabte

Hui divendres comencen les II Jornades de Medi Ambient de Canals en les que hi haurà com a novetat enguany el curs ‘Visions del paisatge. Ciència i excursionisme’ i se celebrarà la tercera edició de la Fira del Medi Ambient, que es realitzarà el matí de dissabte.

En esta edició també es comptarà amb l’autobús d’Iberdrola que fins demà dissabte estarà estacionat a la plaça Pont del Riu. El vehicle itinerant té com a funció fer pedagogia sobre el desenvolupament  sostenible que l’empresa considera que és una de les seues «senyes d’identitat». L’horari de visita serà de 10 a 14h i de 16 a 20h.

Les jornades, organitzades per l’Ajuntament de Canals i la Universitat de València, començarà esta vesprada a les 16h amb l’acte de presentació en el que es comptarà amb la presència d’Artemi Cerdà, coordinador de les jornades, i integrant del Departament de Geografia de la Universitat de València. A continuació hi haurà una visita guiada per Canals i a les 21,30h al Centre Cultural Calixte III, el cinefòrum ‘Paisatge i cinema’.

Per demà dissabte està programada a les 10h la conferència ‘L’excursionisme a Canals. El que s’ha fet i es vol fer’ a càrrec de Ricard Carbonell. A les 12h hi haurà una altra xarrada amb Artemi Cerdà sota el títol ‘Paisatges forestals mediterranis. El paper del foc i la mà de l’home». A les 13,20h hi haurà una visita a la III Fira del Medi Ambient de Canals, que estarà en marxa de les 10h i la qual comptarà amb tallers, activitats, exhibicions i regals entre d’altres atractius.

Per a esta vesprada de divendres a les 16h hi haurà la conferència de Paco Tortosa ’30 anys pedalejant i gaudint del paisatge. Projectes de futur’. A les 18h la conferència a càrrec de José Manuel Almerich ‘De bicicletes, fotografies, literatura i paisatge’. A les 19,30h es farà una taula redona amb torn de paraules. Finalment a les 22,30h es farà un concert musical amb la participació del ‘cantaor’ Pep Gimeno ‘Botifarra’.

L’últim dia serà diumenge on es comptarà amb una excursió didàctica per la Serra Grossa a través de la senda del Portalet que s’iniciarà a les 9h. A les 16h es tancaran les jornades.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí