Hui comença a l’Olleria la I Jornada de Joves Investigadors de l’IEVA

0
891
IEVA l'Olleria
L'acte es desenvolupa dins el marc del III Congrés de l'IEVA

Hui divendres comença al C.P. Isabel la Catòlica de l’Olleria la I Jornada de Joves Investigadors impulsada des de l’ajuntalment d’esta localitat i des de l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida (IEVA) i que s’allargarà també a demà dissabte.

Esta iniciativa s’emmarca dins el marc del III Congrés de l’IEVA que també se celebrarà el pròxim mes de març a esta localitat de la Vall d’Albaida. La regidora de Cultura de l’Olleria, Àgueda Micó, va manifestar durant la seua presentació que «serà el preludi del congrés i esperem que anime a les persones amb inquietuds a presentar-hi comunicacions». D’esta forma explica que en les jornades es donarà la metodologia per a realitzar la seua investigació segons cada àrea de recerca: medi ambient, ciències humanes i socials i salut i malaltia.

El curs serà convalidable per un crèdit de lliure opció de la Universitat de València. El CEFIRE també acreditarà el curs, segons assenyalà Amparo Sánchez, presidenta del CEFIRE-Ontinyent, qui també va estar present a la roda de premsa de presentació.

La presidenta de l’IEVA, Mª Josep Garcia, va destacar en el seu moment que esta és la primera volta que l’entitat s’ha proposat formar en la investigació, «promovem un premi a un treball d’investigació, i en març farem el III Congrés a l’Olleria, però finara no havíem entrat en la formació. Així que estes jornades de recerca i creativitat serviran de cantera planter per al congrés per a donar eines de treball a totes aquelles persones que estiguen interessades en la recerca, ja siga a nivell universitari o en qualsevol àmbit de la seua vida».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí