Els hostalers de Sagunt mostren a l’alcalde el seu rebuig a l’ordenança de terrasses

0
954
Imatge d'una trobada de l'alcalde de Sagunt amb els hostalers d'AHUM

L’Associació d’Hostalers Units del Mediterrani (AHUM) afirma que la nova ordenança de Sagunt “perjudica al sector i no resol problemes, crea més”

L’ordenança de terrasses de Sagunt que està previst que s’aprove el pròxim dimarts 31 de gener no tenen l’aprovació de l’Associació d’Hostalers Units del Mediterrani (AHUM). Este col·lectiu s’ha reunit amb l’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, per a manifestar-li la seua disconformitat i alhorma mostrar la seua disposició en col·laborar en un text alternatiu.

Entre els motius del rebuig d’AHUM a l’ordenança reclamen un text propi de Sagunt, ja que l’actual asseguren “és una còpia del de la ciutat de València que la seua casuística és totalment diferent a la d’ací”.

Els hostalers reclamen que es treballe en un text “que conjumine els interessos de veïns, administració i la pròpia hostaleria i que per a la seua creació s’explique i recapte l’opinió de tots els col·lectius atès que les lleis i normes estan per a fer la vida més fàcil a la ciutadania i no per a dificultar-la”.

AHUM explica que ha demanat a l’administració local que no aprove l’Ordenança en tràmit, “perquè perjudica al sector i no resol problemes, crea més” i va a fer una crida per a estar presents en el ple del pròxim dimarts. Des de l’associació es vol posar de manifest la quantitat de llocs de treball que hi ha vinculats al sector de l’hostaleria a Sagunt, uns 2.500 directes als quals cal afegir tots els indirectes que suposen els proveïdors de bars, restaurants i locals d’oci.

L’Associació també ha posat de manifest que compten amb el suport de la Federació d’Hostaleria de València, amb qui recentment es van reunir i que estaran presents en el ple del pròxim dimarts en el qual mostraran la seua disconformitat amb el text. A més volen fer una crida a tots els professionals del sector perquè s’unisquen a l’associació ja que “junts som més”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Sagunt inverteix vora 50.000 € en dotar amb 75 nous jupetins antibales als agents de la Policia Local

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here