L’Hospital d’Ontinyent obrirà divendres les seues urgències després de la reforma integral

0
831
Hospital d'Ontinyent

La Conselleria de Sanitat ha invertit 450.000 euros en les obres efectuades a Ontinyent per millorar l’atenció sanitària

La gerent del departament de salut Xàtiva-Ontinyent, Margarita Llaudes, ha confirmat este dilluns a l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, l’obertura aquest proper divendres 21 de juliol de la reforma integral de la planta d’urgències de l’Hospital d’Ontinyent.

Es tracta d’unes obres realitzades al llarg de l’últim any amb un pressupost de 450.705 euros, que s’han realitzat en dues fases per minimitzar les molèsties als pacients. En la primera fase, que no afectava a la zona asistencial, s’actuava a la sala d’espera amb canvis de mobiliari, aparells i altres elements, mentre que la segona fase afectava a la zona assistencial i l’espai d’atenció als pacients, raó per la qual s’havia tancat l’accés d’urgències i derivat a l’accés principal.

L’accés a les urgències tornarà a ser des de divendres per la porta d’urgències i no des de l’accés principal, un canvi amb motiu del qual el servei d’urgències es tancarà durant el matí de dijous dia 20 de 8 a 15 hores, periode durant el qual s’atendran només situacions d’emergències, derivant-se les urgències a l’hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva.

Des del Govern d’Ontinyent, la regidora de Sanitat, Matilde Francés, ha valorat l’anunci de l’obertura de la planta d’urgències com “una molt bona noticia i llargament reclamada, que servirà perquè es puga atendre en millors condicions als veïns i veïnes d’Ontinyent i la comarca fins que el nou hospital siga una realitat”.

Cal recordar que la Conselleria de Sanitat fixava la inversió prevista en el nou centre sanitari (ubicat a la parcela “L’Estació”, situada en la zona DAVA Casa Balones) en 26.115.545 euros. Esta quantitat està repartida en 5 anualitats fins a l’any 2020 per a les obres a executar en base a un projecte que està en procés de contractació, i al que opten redactar un total de 7 empreses.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  La nueva dirección del psiquiátrico de Bétera fomentará la reinserción en pisos tutelados

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here