El nou hospital d’Ontinyent suposarà el 85% de les inversions de Sanitat en el departament de Salut

0
1708
Imagen de la visita de Carmen Montón a l'hospital de Xàtiva

Carmen Montón anuncia 19 milions en inversions al departament de salut Xàtiva-Ontinyent, dels que 16 seran per a l’Hospital d’ Ontinyent

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montón, ha anunciat una inversió pròxima als 19 milions d’euros en el departament de salut Xàtiva-Ontinyent, d’estos 16 seran per al futur hospital d’ Ontinyent, el que suposa el 85% del total.

En concret, segons ha detallat en la seua visita a l’hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva, aquesta dotació comptarà amb 2,5 milions assignats per a equipament (1,34 milions), reformes (308.000 euros), unitat oncològica de l’hospital de dia (380.000 eruos), eficiència energètica (414.280 euros) i adequació de les rampes d’accés (82.000). Aquestes partides figuren en el Pla de Dignificació d’Infraestructures 2016-19 que preveu una inversió total en aquest període de 359 milions d’euros.

La consellera ha destacat que «per primera vegada, es va a escometre de manera simultània un pla que suposa, abans de res, una proposta estratègica orientada a millorar els espais assistencials, els seus equipaments i les tecnologies de la informació aplicades a l’àmbit sanitari».

«Es tracta, ha resumit, d’atendre millor a les persones, en espais més confortables i amb els equips sanitaris adequats perquè els professionals puguen treballar amb la màxima eficàcia».

També es destinen fons a nous centres de salut, com és el cas del de Quatretonda (430.000 euros) i a xicotetes reformes en instal·lacions d’atenció primària d’aquest departament (35.000 euros).

Visita a l’Hospital Lluís Alcanyís

La consellera ha visitat l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva acompanyada del director general d’Assistència Sanitària, Rafael Sotoca, l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, així com diverses regidores de l’Ajuntament d’Ontinyent.

Al costat de la gerent del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, Margarita Llaudes, i l’equip directiu del centre sanitari, la consellera ha realitzat un recorregut per diferents àrees de l’hospital.

A continuació, ha mantingut una reunió amb tot l’equip directiu del departament de salut.

Per veure les notícies destacades de hui, punxa ací.

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí