Homenatge a les candidates de la Agrupació Olivereta 2017

CaixaBank - MyBox

0
1049
Homenatge a les candidates de l'Agrupació Olivereta
Homenatge a les candidates de l'Agrupació Olivereta

L’Agrupació de Falles Olivereta ret homenatge a les falleres candidates a formar part de les Corts d’Honor de les Falleres majors de València 2018

Membres de les corts d’honor de les Falleres Majors i les Falleres Majors Infantils de València dels darrers anys, es van unir la nit del 7 de juliol a la gran festa que l’homenatge que l’Agrupació de Falles Olivereta ret cada any a les candidates de les seues falles.

En un acte que va començar al voltant de les deu de la nit, les candidates majors i infantils van anar pujant a l’escenari on van escoltar missatges de recolzament de companyes que en anys passats van aconseguir estar a la Cort d’honor de diferents Falleres Majors de València. Les candidates i la resta d’assistents, van disfrutar una vetllada molt animada i plena de somriures.

Homenatge a les candidates de l'Agrupació Olivereta
Homenatge a les candidates de l’Agrupació Olivereta

Per als fallers i falleres de l’Agrupació, este és un acte molt emotiu ja que representa l’última ocasió de reunió de les representants de l’exercici 2016 – 2017. L’acte va comptar amb la participació de Maria Donderis Sanchis, Fallera Major Infantil de València 2015 i també de Núria Olivares Robledo, Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de València 2017 ja que les preseleccions havies estat suspeses a causa de la pluja.

Agrupació Olivereta en la Preselecció del dia 14 de juliol

D’ací uns dies –el dia 14 de juliol-, als Jardins del Palau, Sector Sud, es triarà d’entre les 15 candidates majors i les 15 infantils, quines són les sis escollides per a continuar representant a les falles del Sector Olivereta en el proccés que finalitza -tots el coneixem bé- en la Fonteta amb l’elecció de les Corts d’Honor de les Falleres Majors de València per a l’exercici 2017-2018.

Són les preseleccions, així, tan sols el primer pas d’un camí il·lusionant però al mateix temps difícil i ple de nervis. Molt bona sort a totes.

Per a vore les notícies destacades del dia, fes clic ací.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here