Un home detingut a Xàtiva per estafar a una amiga fent-li creure que la seua filla tenia càncer

0
1864
Policia Nacional. Foto archivo
Policía Nacional. Foto de archivo.

La víctima li va prestar 2.600 euros, després de visualitzar pel que sembla vídeos i fotos de la xiqueta plorant, segons explica la Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a Xàtiva a un home de 44 anys com a presumpte autor d’un delicte d’estafa, després d’aconseguir que una amiga li prestara 2.600 euros sota la promesa que li’ls retornaria, després que aquest li’ls demanara per a pagar un tractament de càncer de la seua filla. L’ara arrestat va arribar a dir-li que també havia emmalaltit, així com que era policia.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents que una dona podria haver sigut enganyada per un home que li hauria demanat diners per a pagar un tractament per a una suposada filla malalta.

Durant les recerques els policies van esbrinar que l’home havia contactat per xarxes socials amb la dona, explicant-li que la seua filla estava malalta i que havia de reunir 100.000 euros per al seu tractament. La dona després d’uns mesos i després de conèixer-se en persona li hauria lliurat 2.600 euros dels seus estalvis, amb un document manuscrit, per tots dos, en el qual reconeixia el lliurament d’aquest així com que li retornaria 9.000 euros.

L’home li hauria ensenyat fotos i vídeos de la seua filla plorant, així com li hauria arribat a dir que ell també havia emmalaltit patint la mateixa malaltia. En una ocasió li hauria manat una foto seua ingressat en un hospital.

Continuant amb les recerques, els agents van esbrinar que l’home havia bloquejat a la víctima en dos telèfons mòbils que tenia, i quan aquesta aconseguia contactar li donava evasives, així com que sempre al·legava que li havia fet la transferència, però per un problema en el banc no s’havia pogut realitzar. A més li va dir que li estranyava posat que en aqueixa entitat és on cobràvem els policies.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van esbrinar la identitat del sospitós i després de presentar-se ahir en dependències policials va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte d’estafa. El detingut, amb antecedents policials per fets similars, ha passat a disposició judicial.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here