Detenen a Xàtiva un home que es feia passar per treballador per canviar i cobrar comptadors de la llum

0
1315
Policia Nacional. Foto archivo
Policía Nacional. Foto de archivo.

El detingut, que es feia passar per un empleat d’una empresa de subministrament elèctric, va estavar 1.090 euros

Un home de 38 anys va ser detingut dilluns a Xátiva com a presumpte autor d’un delicte d’estafa. Pel que sembla es feia passar per un empleat d’una empresa de subministrament elèctric i una vegada en el domicili els deia que anava a canviar el comptador cobrant-los per açò. El total de l’estafat ascendia a uns 1.090 euros ,un dels fets va ocórrer a l’octubre i un altre al novembre.

Les recerques es van iniciar a l’octubre en tenir coneixement els agents que una dona havia sigut víctima d’una estafa per part d’un home que li havia abordat quan anava a entrar al seu domicili dient-li que era treballador d’una empresa de subministrament elèctric i que havia de canviar-li el comptador de la llum, motiu pel qual li va permetre que pujara al mateix.

Una vegada a l’interior, el suposat treballador li va dir que el cost del canvi ascendia a 500 euros, lliurant-li la víctima 290 euros, ja que en aqueix moment no disposava de més diners, per la qual cosa aquest li va dir que si tenia cartilla bancària li la lliurara juntament amb la seua pin i que ell mateix aniria a traure la resta dels diners, accedint la víctima. Seguidament, el sospitós li va dir que engegara la llavadora per a fer unes proves, moment que va aprofitar per a marxar-se de la casa.

La víctima, una dona de 77 anys, després de revisar el seu compte bancari va comprovar que li havien realitzat una extracció de 600 euros.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  El 'Pacto de las Alcaldias por el Clima y la Energía' se presentará en Utiel, Ayora, Xàtiva, Chiva, Massamagrell, Sagunto, Pobla de Vallbona, Torrent, Paiporta, Sueca, Gandia y Ontinyent

En el transcurs de les recerques, els agents van tenir coneixement que un home havia sigut víctima d’una altra estafa similar a l’anterior. En aquest cas l’estafat ascendia a 200 euros.
Com a conseqüència de les recerques, els policies van esbrinar la identitat del sospitós que després de presentar-se en la comissaria va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte d’estafa.

El detingut, amb antecedents policials, després de ser sentit en declaració va ser posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l’obligació de comparèixer davant l’Autoritat Judicial quan para açò anara requerit.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here