L’historiador Vicent Baydal parlarà a Agullent sobre la importància política de Sant Vicent Ferrer al seu temps

0
1528
Vicent Baydal

La xerrada de Baydal està emmarcada en la programació cultural especial que està realitzant Agullent en motiu de l’any jubilar vicentí

L’historiador i divulgador Vicent Baydal estarà aquest divendres 29 de març a Agullent per a parlar de la figura de Sant Vicent Ferrer com a estratega polític del seu temps. Sota el títol ‘Sant Vicent Ferrer, faedor de reis i de papes en temps de l’Anticrist’, Baydal oferirà una xerrada de caràcter divulgatiu per conèixer perquè el frare Vicent va gaudir d’una fama tan gran arreu d’Europa, com pocs personatges de la seua època.

Vicent Baydal és molt conegut per la capacitat de divulgació del seu coneixement històric, bé mitjançant els diversos llibres sobre la història del territori valencià que ha escrit, com ‘Els valencians, des de quan són valencians?’ o ‘València no s’acaba mai’, així com també per la seua participació en diversos mitjans de comunicació, que el fan ser una cara coneguda i referent a l’hora de parlar sobre la història pròpia.

La xerrada divulgativa ‘Sant Vicent Ferrer, faedor de reis i de papes en temps de l’Anticrist’ tindrà lloc aquest divendres 29 de març a les 19:30h a l’auditori municipal d’Agullent. “Pocs personatges de la seua època van gaudir d’una fama tan gran arreu d’Europa com Sant Vicent Ferrer”, comenta Baydal. “Incansable predicador de l’Apocalipsi i de la conversió dels jueus, el frare Vicent va ser també un pacificador i va assolir una cabdal importància política en el Compromís de Casp i el Cisma de l’Església d’Occident. Ho coneixerem amb detall mitjançant la conferència de caràcter divulgatiu que farem a Agullent”.

La xerrada de Baydal està emmarcada en la programació cultural especial que està realitzant Agullent en motiu de l’any jubilar vicentí.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here