La Guàrdia Civil rescata a tres joves i un gos que s’havien perdut entre Xàtiva i Novetlè

0
1436
Imatge del rescat dels joves a Xàtiva

Els agents van localitzar als tres jovenes després d’una cerca de diverses hores i através de l’aplicació de Whatsapp se li va poder enviar captures de pantalla perquè ells pogueren manar la ubicació

Este dijous 6 de desembre, sobre les 19h la Guàrdia Civil de Xátiva va tenir coneixement que tres joves i el gos d’un d’ells, es trobava perduda després de desviar-se de la senda que seguien i sense poder tornar al punt d’inici de la seua ruta.

Immediatament efectius de la Guàrdia Civil de Xátiva i l’Equip de Muntanya es van desplaçar fins a la zona aproximada on es trobaven aquestes persones, que través del mòbil comuniquen que no sabien tornar, per la qual cosa s’inicie la seua cerca i auxili.
Una vegada van arribar a les proximitats d’aquest paratge van començar les seues cerques i després de recórrer diversos camins i mana-li diverses captures per Whatsapp perquè ells pogueren manar la seua ubicació.

La Guàrdia Civil va trobar a aquests joves i al gos sobre les 23h de la nit, els quals mostren símptomes d’esgotament i alguns cops i esgarrapades, sense precisar d’atenció mèdica, però molt espantats per la situació.

Posteriorment es traslladen als joves a la Caserna de la Guàrdia Civil de Xátiva per a la seua identificació i l’avís als familiars perquè acudisquen a arreplegar-los.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí