Guadassuar renova les dependències de la policia local amb el suport de la Diputació

0
945
La vicepresidenta de la Diputació de València ha visitat les instal·lacions policials

El projecte per al nou edifici policial ha comptat amb l’aportament de 230.000 euros de la corporació provincial

La policia local de Guadassuar ja té en marxa les noves instal·lacions que l’Ajuntament ha construït amb les inversions de la Diputació de València. A més de les noves dependències policials, el municipi de la Ribera Alta també ha adequat el camí del cementeri i ha reordenat el seu pàrquing, i també ha condicionat diversos camins del terme municipal.

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, ha visitat el municipi acompanyada de l’alcalde, Salvador Montañana. El batlle ha explicat per la seua part que “el nou reten de policia de Guadassuar va servir per descongestionar l’ajuntament i poder fer un departament de recaptació digna. Aquest reten té molt més bones condicions, es troba en un edifici que, a més, estava parat i era una simple estructura de ciment. Hui és una realitat en la que la policia local de Guadassuar pot treballar amb molt bones condicions”.

El projecte per al nou edifici policial ha comptat amb l’aportament de 230.000 euros de la corporació provincial. En quant a les actuacions en els voltants del cementeri municipal, la Diputació ha destinat un total de 98.300 euros per condicionar el camí d’accés, crear una connexió per a vianants amb el nucli urbà i la reordenació de la zona de pàrquing. Així mateix, la millora i rehabilitació de diversos camins del terme de Guadassuar han rebut fons per valor de 132.000 euros.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here