Guadassèquies inaugura una nova pista d’squash i l’entorn de l’Ermita del Crist

0
1321
Rus squash
Rus va fer la 'treta inaugural' de la pista d'squash

Guadassèquies va inaugurar ahir divendres els accessos a l’ermita del crist i la seua nova pista d’squash del pavelló municipal. L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Guadassèquies, Carmen Vidal, i amb la del president de la Diputació de València, Alfonso Rus.

Estes actuacions s’han emmarcat dins el Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS) i del Pla d’Instal·lacions Esportives (PID) de la corporació provincial per a la qual cosa s’ha comptat amb més de 170.000 euros.

Les obres al voltant de l’Ermita del Crist, que compten amb una subvenció provincial del PPOS 2006 de 39.197 euros i amb una actuació de l’àrea de Recuperació d’Espais Degradats de més de 50.000 euros, han consistit en el condicionament i adequació de l’entorn, degradat a causa de la seua proximitat a l’embassament de Bellús. Per això l’àrea de Medi Ambient a dut a terme la plantació de vegetació i plantes mediterrànies, així com la instal·lació de tanques de fusta de seguretat i mobiliari urbà a la zona situada junt a l’ermita.

Després d’inaugurar estes dependencies es va passar a visitar les instal·lacions de la pista d’squash on Alfonso Rus va realitzar la ‘treta inaugural’ de la pista esportiva. Les obres d’adequació de l’espai esportiu i construcció de la pista d’squash, així com el seu acabament han obtingut una subvenció de 79.900 euros.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí