Guadassèquies inaugura una nova pista d’squash i l’entorn de l’Ermita del Crist

0
1120
Rus squash
Rus va fer la 'treta inaugural' de la pista d'squash

Guadassèquies va inaugurar ahir divendres els accessos a l’ermita del crist i la seua nova pista d’squash del pavelló municipal. L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Guadassèquies, Carmen Vidal, i amb la del president de la Diputació de València, Alfonso Rus.

Estes actuacions s’han emmarcat dins el Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS) i del Pla d’Instal·lacions Esportives (PID) de la corporació provincial per a la qual cosa s’ha comptat amb més de 170.000 euros.

Les obres al voltant de l’Ermita del Crist, que compten amb una subvenció provincial del PPOS 2006 de 39.197 euros i amb una actuació de l’àrea de Recuperació d’Espais Degradats de més de 50.000 euros, han consistit en el condicionament i adequació de l’entorn, degradat a causa de la seua proximitat a l’embassament de Bellús. Per això l’àrea de Medi Ambient a dut a terme la plantació de vegetació i plantes mediterrànies, així com la instal·lació de tanques de fusta de seguretat i mobiliari urbà a la zona situada junt a l’ermita.

Després d’inaugurar estes dependencies es va passar a visitar les instal·lacions de la pista d’squash on Alfonso Rus va realitzar la ‘treta inaugural’ de la pista esportiva. Les obres d’adequació de l’espai esportiu i construcció de la pista d’squash, així com el seu acabament han obtingut una subvenció de 79.900 euros.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here