El Grup de Falles I+E donen calor la #CridaalaHumanitat amb una acció solidària de bufandes al carrer

0
547

Arrenca una cadena per a donar visibilitat a la iniciativa amb Pere Fuset  Artistes, polítics i fallers es passaran la bufanda de mà en mà fins a final de mes i les vuit falles del grup abandonaran centenars per a l’ús de qui les necessite

taller-falla-els-somnisEl Grup de Falles I+E ha llançat una campanya solidària de bufandes que des de hui al llarg de tot el mes abandonaran en el carrer perquè les arreplegue i use qui les necessite. Es tracta d’una iniciativa viral a nivell mundial i les vuit comissions formants del grup, de dins i fora de la ciutat, traslladaran a les seues demarcacions.

galiana-amb-la-bufanda

galiana-passa-a-herna_ndezPer a donar visibilitat a la iniciativa, les falles acudiran amb les seues comissions aquesta vesprada a la #CridaalaHumanitat, acte de celebració de la declaració de les Falles Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat, abillats amb les bufandes, de les quals penja una etiqueta amb el segell I+E i resumint les instruccions d’ús.

herna_ndez-passa-a-soriano

“Se’ns va ocórrer explicar al president de Junta Central Fallera, Pere Fuset, en què estàvem treballant i li demanem que ens ajudara a iniciar de forma paral·lela una cadena”, ha explicat el portaveu del Grup de Falles I+E, Jose Nicola, president de la Falla Alfara del Patriarca-Periodista Gil Sumbiela. “Ho hem aconseguit i ara sembla que la cadena ja és imparable, en un matí hem aconseguit fer molt soroll en xarxes i ja ha passat de mà en mà”, ha continuat i ha afegit que “no sabem fins a on arribarà, però l’objectiu és que la calor de les falles arribe a totes parts”.

Fuset ha passat la bufanda al regidor Carles Galiana, ell a la periodista Ángeles Hernández i ella a la regidora Pilar Soriano. Artistes, polítics i fallers continuaran la cadena hasta final de mes.

nicola-passa-a-fuset

El Grup de Falles I+E està format actualment per les falles Lepanto-Guillem de Castro, Castielfabib-Marquès de Sant Joan, Plaça Jesús, Borrull Socors, a Vall d’Albaida-La Canal de Navarrés (Els Somnis), Jesús Monforte i Borràs-Caminot (La Punta), Alfara del Patriarca-Periodista Gil Sumbiela i El Mocador. Totes elles en conjunt treballen en iniciatives que “donarem a conèixer molt ràpid”, ha assegurat el seu portaveu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here