La Granja de la Costera converteix el seu carrer principal en un bulevard amb wifi i parc infantil

0
1149
Jorge Rodríguez, acompanyat de l'alcalde de la Granja de la Costera, Carlos Garrido

La Diputació de València ha col·laborat en la intervenció en la qual s’ha convertit el carrer en punt de trobada local amb una inversió de 125.000 euros

La Granja de la Costera ha convertit una avinguda amb una vorera que amb prou feines superava el mig metre d’ample en un bulevard que duplica l’espai per a vianants, amb una inversió de 125.000 euros de la Diputació de València. També s’ha ampliat l’espai de la zona de jocs infantils, que ara compta amb un nou parc amb connexió wifi. Tot açò en ‘l’Avinguda de la Diputació’, la qual, paradoxalment, estava ‘en deute’ amb aquest municipi de La Costera.

En què consistia eixe ‘deute històric’? Ho explica l’alcalde del municipi, Juan Carlos Garrido: “Fa molts anys la Diputació es va comprometre a desenvolupar un projecte que els veïns i veïnes de La Granja de la Costera venien demandant des de feia temps, però la realitat és que nosaltres mai vam veure ni un document ni un sol euro”. “Un projecte que Jorge Rodríguez va entendre des de la primera reunió que vam mantindre i que ara s’ha fet realitat”, ha afegit l’alcalde.

“Per açò és un plaer comptar amb el president de la Diputació de València, una figura pública a la qual no vèiem passar pel nostre poble des de 2002 almenys, fins que ens ha visitat Jorge Rodríguez”, ha expressat Garrido. Per la seua banda, el mateix Rodríguez ha manifestat en la seua visita a la Granja de la Costera que “la Diputació no es va equivocar a l’hora de confiar en els alcaldes i alcaldesses dels nostres pobles, que són els que millor coneixen les necessitats de la ciutadania i en què és prioritari invertir els recursos, fugint dels plans teledirigits”.

Així, el president de la Diputació de València ha pogut conèixer aquest dimarts, durant la seua visita a aquesta localitat de la Costera, el canvi radical que ha patit aquesta zona del poble, una remodelació que “ha aconseguit que l’avinguda lluïsca molt bonica”, segons l’alcalde, “permetent que els veïns i veïnes del municipi puguen gaudir ara d’un nou espai que manté les places d’aparcament i l’arbrat, un punt de trobada per a socialitzar i celebrar tot tipus d’activitats”.

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí