Gran acollida de públic a la celebració de Santa Cecília en Xeraco

Un dels moments del concert.

La Unió Musical Xeraco va programar per al cap de setmana del 23 al 24 de novembre una diversa programació d’actes per celebrar Santa Cecília 2019.

En aquesta varietat d’activitats, va tindre lloc el dissabte, 23 de novembre, el tradicional Concert de Santa Cecília a les 19.30 hores en l’Auditori de la Casa de la Cultura.

Es va donar la benvinguda als nous educands que han passat a formar part de la Unió Musical de Xeraco. Aquest any la temàtica del concert ha estat basada en música de pel·lícules.

I ja el diumenge, 24 de novembre, a les 12 hores es va celebrar la missa en honor a Santa Cecília amb l’actuació de l’Orquestra de la Unió Musical Xeraco. Prèviament, a les 10.30 h, hi havia cercavila i arreplegada dels nous integrants de la Banda de la Unió Musical Xeraco i seguidament, recollida de la Santa Cecília en casa de la música Patricia Barbosa Burgos pel seu trasllat a l’església Nostra Senyora de l’Encarnació.

A les 13 h, va ser el trasllat de la imatge de Santa Cecília a casa de la música María Amparo Gea Ferragud. Seguidament, els nous membres de la Banda de la Societat, amb la família Gea Ferragud, van convidar a una picadeta en la Llar dels Jubilats.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

REDACCIÓN:
Artículos relacionados