Gran acollida de públic a la 8a Trobada Canina d’Oliva

0
2289
Oliva
Trobada canina.

Oliva va acollir el passat dissabte, 11 de juny, la 8a Trobada Canina, organitzada per VEDAMA, la protectora d’Animals d’Oliva i amb la col·laboració de les Regidories de Benestar Animal i de Joventut, amb una gran participació ciutadana i d’animals en les diferents activitats proposades. Des de jocs infantils, exposicions d’artesania i demostracions esportives.

Les associacions assistents han sigut l’Associació de Veïns de la Mar, Passatemps, Protecció Civil, Refugi Gats d’Oliva, Veterinari Cap i Cua, Clínica veterinària Santa Pau, Rytual-kan, Associació de Bolilleres, ACCO, Club de Patinatge Oliva, Associació Romaní, Lgtbi Gandia, Associació de Gossos Terranova de rescat, Motoristes Angeles Verdes, AstroSafor, Associació de Raters Valencians, Asaltos Club de Boxeo. I personalitats del món esportiu com Héctor Cabrera o referents socials com Sanguinelli, també formaren part d’aquest encontre caní a Oliva.

Un dels principals col·laboradors en aquesta trobada canina, l’Associació Wau Wau, també va estar present en la jornada, per donar suport a l’organització i recolzar «la tasca tan important que fan a l’hora de cuidar als gossets que no troben llar».

La regidora de Benestar Animal de l’ajuntament d’Oliva, Anna Mena, va voler posar en valor aquest tipus d’activitats que fomenten la conscienciació social i el respecte cap als animals de companyia. “Ha estat un acte bonic i emotiu per retrobar-nos, per veure associacions i ciutadania participant activament per les nostres mascotes i, sobretot, per poder donar visibilitat als col·lectius que treballen voluntàriament per cuidar dels animals abandonats i necessitats del nostre municipi. Són un exemple a seguir per la gran tasca que realitzen, la voluntat, l’esforç, l’empatia i estima pels nostres animals”, va afegir Mena.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí