Gran acollida a la primera ruta del cicle «Muntanyes mirant la mar. Senderisme Xeraco»

0
1140
Xeraco
Un dels moments de la ruta.

Al voltant de 30 participants van formar part el passat diumenge, 26 de gener, de la primera ruta ‘Xeraco i la Senda Blanca’ que s’emmarca en el cicle «Muntanyes mirant la mar. Senderisme» i que l’Ajuntament va presentar en Fitur 2020.

Un nou projecte de turisme natural i esportiu que, com ja va anunciar la regidora de Turisme, María José Castelló; està composta per tres rutes diferents que tenen com a objectiu gaudir dels atractius naturals turístics del municipi.

La segona de les rutes serà «PR CV 183 la muntanya de Xeraco» (23 de febrer) i la tercera «De Xeraco al Mondúver» (29 de març).

Este nou projecte compta amb el suport de Tururac i EFE.SEN.DRA, i té un preu de 5 euros per participant.

Per poder participar en aquest cicle de rutes es tindrà que reservar plaça al 630 99 24 88 amb el nom complet i DNI dels participants. Les activitats es tanquen el divendres abans de cada exida.

Castelló ha convidat a tots i totes les assistents a gaudir d’aquesta nova iniciativa «Muntanyes mirant la mar» que, ha assegurat, persegueix l’objectiu que mantinga una continuïtat tots els mesos de l’any «perquè permitisquen descobrir tots els racons naturals que fan únic el nostre municipi».

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí