Godelleta i la Pobla C, al capdavant de l’Edicom-Interpobles de Galotxa femení

0
3184
El CPV Borboto presenta dos equips en l'Edicom-Interpobles de Galotxa
El CPV Borboto presenta dos equips en l'Edicom-Interpobles de Galotxa

Godelleta i La Pobla son les primeres classificades en les categories femenines amb les quals compta enguany, per segona temporada seguida, el Campionat Interpobles de Galotxa, gran premi Edicom.

En la categoría femenina A es el Caixa Popular Godelleta qui mana en la classificació, amb els tres punts que va aconseguir al vencer al Cent Duros Borbotó B, que ara ocupa la tercera posició. En segon lloc figura el Cent Duros Borbotó A, un per darrere de les jugadores del Godelleta.

L’enfrontament entre les primeres i segons classificades, Godelleta i Borbotó A, que va haver de ser suspés fa uns dies, pareix que será determinant per a la classificació final de la competició. Ja que al ser un grup reduït, qualsevol punt guanyat o perdut pot ser vital per a poder disputar la final de la categoría.

Respecte a la competició en la categoría B, el Caixa Popular Pobla C es qui marxa al capdavant de la taula amb cinc punts en total, després d’haver guanyat les seues dues primeres partides. Un punt per darrere de les seues companyes, el Caixa Popular Pobla B ocupa la segona posició. Mentre que tant el Caixa Popular Pobla A com el Meliana queden pendents de puntuar, després que hagueren de suspendre el seu enfrontament per les plujes de les últimes setmanes.

Aquesta partida probablement es jugue demà dijous per la vesprada en el carrer de pilota “Vicent Venancio” de Meliana. La següent jornada el Pobla de Vallbona B rebrà al seu trinquet al Meliana, sent el derby entre els altres dos equips del club del Camp de Turia l’enfrontament restant.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí