Giner i Camarasa estaran en el 3r Campus València CF ‘Luis Cuerda’ d’Agullent

0
620
Paco Camarasa i Fernando Giner
Paco Camarasa i Fernando Giner

El 3r Campus Futbolistes València CF ‘Luis Cuerda’ dirigit a xiquets nascuts entre el 2002 i 2010, es celebrarà a Agullent del 4 al 9 de juliol i inclourà en el cos tècnic a ex futbolistes del València CF com Fernando Giner, Iván Campo, Paco Camarasa i Vicente Engonga, així com tècnics com José Enrique Sanchis.

El campus es presentarà oficialment aquest dimecres 25 de maig a les 20 hores a l’Auditori Municipal d’Agullent, amb la presència de part de l’staff del cos tècnics del campus. El campus agullentí, que rep el nom de ‘Luis Cuerda’ en honor al que va ser l’entrenador de futbol dels xiquets d’Agullent durant moltes generacions, està organitzat per l’Asociación Futbolistas Valencia CF, l’Ajuntament d’Agullent, CF Agullent i el grup BC Fabrics.

El campus tindrà dues modalitats: campus de futbol i campus específic de porters. A més de l’ensenyament del futbol, el campus inclourà activitats lúdic esportives i tots els participants rebran dos equipaments. El campus, que té un cost de 140 euros, es desenvoluparà del 4 al 9 de juliol, si bé el termini d’inscripció és del 26 de maig al 15 de juny. Des de l’organització es recomana que abans de formalitzar el pagament es confirme la disposició de places, tot telefonant a la Casa de la Cultura d’Agullent (96.290.74.72) de 9:30 a 13 hores, doncs el campus està limitat a 70 alumnes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here