Genovés rebrà ajudes de la Generalitat per instal·lar plaques solars en sostre municipal

0
1525
plaques fotovoltàiques
Les plaque s'instal·len a edificis municipals

L’Ajuntament de Genovés rebrà ajudes de l’Agència Valenciana de l’Energia per a la instal·lació de plaques solars fotovoltàiques connectades a la xarxa elèctrica a les seues cobertes municipals. Així la iniciativa de Genovés se sumarà a la d’altres 11 municipis valencians que rebran en total 1,2 milions d’euros per a dur a terme el projecte.

En total es donarà suport a 22 projectes als municipis de Genovés, Titaigües, Catral, Sant Joan d’Alacant, Sueca, Salines, Elx, Alzira, Turís, Toixa, Alboraig i la Serra d’en Galceran.

Ls instal·lacions solars previstes a les cobertes municipals d’estes localitats sumen una potència total de 1.895 quilovats i podran generar anualment electricitat suficient per abastir 2.800 habitants.

El director general d’Energia, Antonio Cejalvo, ha destacat que segons un estudi de l’Agència Valenciana de l’Energia, «la instal·lació de plafons solars a les cobertes dels edificis municipals dels ajuntament s de la Comunitat podria generar electricitat suficient per 70.000 habitants».

en el cas d’instal·lacions fotovoltàiques connectades a la xarxa que siguen de titularitat municipal la subvenció és del 20% del cost del projecte i d’un 15% si és en règim de concessió o lloguer a tercers.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí