Genovés impulsa una campanya per promocionar el comerç local en l’època de Nadal

0
570
Comerç Genovés
El viatge serà d'un cap de setmana per dues persones

La localitat de Genovés ha iniciat una nova edició de campanya nadalenca per promocionar el comerç local amb la qual es rifarà un viatge entre aquelles persones que compren als comerços del municipi. Este premi està patrocinat per l’Ajuntament de Genovés i col·laboren també els comerciants, empresaris i professionals de la localitat amb el repartiment de tíquets.

La campanya consisteix en donar participacions per al sorteig d’un viatge d’un cap de setmana per dues persones a una destinació turística de la Comunitat Valenciana entre aquelles persones que facen les seues compres en comerços de Genovés. La papereta guanyadora serà la que coincideixca amb els últims 4 números del número guanyador del sorteig de l’ONCE del dia 5 de gener de 2010.

Esta iniciativa repeteix ja la realitzada l’any passat en la qual la guanyadora va ser la veïna de Genovés Rosa Sanchis Lloret per la compra que va realitzar a l’establiment Flors i Regals.

Segons apunta el tinent d’alcalde delegat de Promoció Econòmica, Blai Albarracín “amb esta coampanya el que es pretén és potenciar les compres i serveis del municipi, sobre tot en moments de crisis econòmiques com la que esetem travessant”. Per això explica que “des de les administracions públiques hem de redoblar els esforços per intentar reactivar el consum al nostre comerç local, ja que la gent del nostre poble ha d’entendre que comprant a Genovés, invertim al nostre comerç”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here