La Generalitat destaca la reactivació de Parc Sagunt per la diversificació industrial i la creació d’ocupació

0
1407
Imatge de Parc Sagunt I

Segons María Jose Mira en 2015 era “un projecte a la vora del concurs, amb nombroses pèrdues, amb mesos de retards en l’abonament de les nòmines i factures”

La secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament, María José Mira, ha afirmat que “després d’anys d’abandó per la falta de suport tant del Govern central com de l’anterior Consell i la seua falta d’aposta per les inversions a la Comunitat Valenciana, hem aconseguit que Parc Sagunt represente una gran oportunitat per a la recuperació de l’economia valenciana”.

“A la nostra arribada al Govern, ens trobem amb un projecte a la vora del concurs, amb nombroses pèrdues, amb mesos de retards en l’abonament de les nòmines i les factures de proveïdors. Era un projecte que generava una gran inseguretat per a qualsevol potencial inversor que poguera estar interessat”, ha aclarit Mira.

La secretària autonòmica ha realitzat aquestes declaracions durant la seua compareixença en Els Corts davant la Comissió d’Indústria i Comerç, Turisme i Noves Tecnologies, on, com a presidenta del parc empresarial Parc Sagunt, ha explicat el procés de desbloquege d’aquesta zona logística i els plans de futur que es tenen per a aquest complex.

“Gràcies a l’esforç i a la ferma aposta que hem fet en aquesta última etapa per Parc Sagunt, hem reactivat aquest projecte, que va a tenir un impacte molt positiu sobre la diversificació del teixit industrial valencià i sobre l’ocupació a la Comunitat Valenciana en general i a Sagunt en particular”, ha afegit Mira.

“Parc Sagunt és l’exemple perfecte de l’aposta que està realitzant aquest Consell pel sòl industrial de la Comunitat Valenciana i a més, és possible que aquesta siga l’actuació econòmic-industrial més important escomesa per la Generalitat durant els dos anys transcorreguts des del començament d’aquesta legislatura”, ha afirmat la secretària autonòmica.

Parc Sagunt compta amb 1.862.452 metres quadrats de superfície total per a ús industrial, logístic i terciari, “i d’ells, solament queda disponible per a la seua comercialització en l’actualitat el 30%, solament 23 parcel·les”, ha afirmat la secretària autonòmica.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here