La Generalitat potenciarà contactes per atraure inversions d’Alemanya a Parc Sagunt II

0
1550
Imatge de Parc Sagunt I

El President Ximo Puig afirma que Port Sagunt II constitueix un important pol d’atracció empresarial

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que el Consell potenciarà contactes permanents per a atraure inversions alemanyes a les zones logístiques de la Comunitat Valenciana com Parc Sagunt II.

Puig, de visita a Alemanya, s’ha reunit a Berlín amb l’ambaixadora d’Espanya al país germànic, Victoria Morera, ha incidit en la importància d’establir relacions entre l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI), l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) i institucions investigadores d’Alemanya, a les quals se cercarà sumar a investigadors espanyols residents en el país.

En la trobada han participat també el director de gabinet del president, Arcadi Espanya, i el secretari autonòmic d’Agricultura i Desenvolupament Rural, Francisco Rodríguez Mulero, així com personal adscrit a les seccions relacionades amb els assumptes comercials i amb el sector agrari de l’ambaixada.

Puig, qui ha definit de «fructífera» la reunió, ha assenyalat que es comptarà amb la col·laboració d’algunes institucions alemanyes que tenen interès a establir relacions a llarg termini.

El president ha advocat per atraure inversions alemanyes cap a «zones logístiques importants» com Parc Sagunt II. Sobre aquesta qüestió, el president ha destacat que la Comunitat compta amb sòl industrial, així com tota una xarxa d’instituts tecnològics que la converteixen en un territori atractiu per a altres països.

El president ha assegurat que no es tracta de dur a terme accions puntuals, sinó que «l’operació Comunitat-Alemanya és de llarg abast». Així, ha destacat el treball dut a terme per la Generalitat des de fa dos anys i mitjà per a fomentar aquesta relació i «traure partit d’aqueix mercat».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí