La Generalitat estudiarà musealitzar l’escena del Teatre Romà de Sagunt

0
1836
Teatre Romà de Sagunt

La Conselleria de Cultura anuncia que per a 2018 intervindrà en millora de l’accessibilitat i de l’enllumenat del monument romà de Sagunt

La Generalitat Valenciana intervindrà en el Teatre Romà de Sagunt per a millorar l’accessibilitat i l’enllumenat. Les intervencions que es duran a terme són una demanda que es porta fent des de temps arrere per part de l’Ajuntament a la Conselleria perquè iniciaren un projecte coherent i que dotara el teatre de les condicions legals i dignes per al seu ús escènic i per a les visites.

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, assegura que en estos moments “estem escometent actuacions en l’entorn, però no podem intervindre dinsdel propi teatre. Parlem d’una obra importantíssima, la finalització de les instal·lacions necessàries per acomodar-nos a la normativa en il·luminació, en accessibilitat, etc. ja que les persones que tenen una mobilitat reduïda tenen greus dificultats per a accedir i eixe tema s’ha de solucionar”.

Durant la reunió mantinguda amb la Conselleria de Cultura, Fernández afirma que van incorporar “una altra qüestió important, perquè encara estem a temps que en el propi projecte s’adeqüe la part de l’escena per a la musealització del teatre. És a dir, que quan es licite el projecte també aparega esta actuació, la qual cosa vol dir que intervindran de manera que es puga musealitzar, ens van dir que sí i estem absolutament satisfets”.

Les obres estan previstes per a 2018, quan s’acabe l’obra del Centre de Visitants abans de l’estiu de 2018. Respecte a la quantiad’esteprojecte, “encara no tenen un pressupost, però seran més de 400.000 euros comés el projecte del Castell”, afig Fernández.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí