Generalitat i Ajuntament d’Ontinyent signen el conveni per a la regeneració i renovació urbana

0
208
Jorge Rodríguez, María José Salvador i Rebeca torró han signat el conveni

El conveni estableix una subvenció total de 2,2 milions d’euros i per a 2017 contempla una anualitat de 684.917 euros

La consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ha signat amb l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, el conveni per a gestionar les actuacions de regeneració i renovació urbana (ARRU) i per a rehabilitació d’habitatges en la localitat.

Després de la signatura del ARRU d’Ontinyent, Salvador, que ha estat acompanyada per la directora general d’Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana, Rebeca Torró, ha destacat que el conveni estableix una subvenció per a 2017 de 684.917 euros dels quals el Ministeri de Foment aportarà 474.817 euros i la Generalitat participarà amb 210.000 euros.

Per a l’execució d’aquest pla de rehabilitació la inversió prevista ascendeix a un total de 2.263.928 euros, aportats entre 2015, 2016 i 2017 pel Ministeri, la Generalitat, el consistori i els particulars. Gràcies a aquest conveni s’està realitzant obres d’edificació de sis habitatges i la rehabilitació de 59 habitatges així com obres de reurbanització en aquesta localitat.

Així mateix, la consellera ha valorat “la implicació dels ajuntaments com el d’Ontinyent en la rehabilitació i regeneració urbana que ha estat durant molt temps aparcada i que ara és una aposta clara de l’actual Consell”.

Per la seua banda, l’alcalde ha valorat el conveni així com les actuacions en matèria de rehabilitació que “suposen la posada en valor dels nostres barris i que comporten ciutats més amables i habitables”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here