La Generalitat augmenta el nombre de places públiques de la residència municipal de la 3a edat de Bocairent

0
624
Residència de la 3a edat de Bocairent

Recentmaent també s’ha incorporat una nova tècnica en tramitació d’expedients associats a la llei de la dependència

L’arribada del mes de juliol ha suposat un augment dels serveis inclosos en l’àrea de Benestar social de l’Ajuntament de Bocairent. Així, dijous passat, dia 6, s’incorporava una nova tècnica en tramitació d’expedients associats a la llei de la dependència mentre que des del dia 1, el nombre de places públiques de la residència municipal de la 3a edat ascendeix a 38 d’un total de 40. D’aquesta forma, “seguim demostrant que treballem per millorar la qualitat de vida de les persones més necessitades del nostre poble”, segons la regidora de l’Àrea Sociosanitària, Begoña Perigüell, amb una inversió superior als 140.000 euros.

El nou servei d’atenció a la dependència és possible gràcies a una subvenció de la Diputació de València que en conjunt destinarà a Bocairent 86.408 euros en diferents programes com les prestacions econòmiques individuals, les ajudes per fer front a la pobresa energètica o l’assistència a domicili per a les quals el consistori destinarà uns altres 17.707 euros addicionals. A més, l’Ajuntament seguirà prestant altres serveis com la renda garantida de ciutadania o la iniciativa ‘Menjar a casa’ amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana.

Per la seua banda, les places públiques de la residència augmenten de 24 a 38 el que, sens dubte, “beneficiarà els nostres majors ja que pagaran de forma proporcional a seua pensió”, com apunta Begoña Perigüell. D’aquesta forma, el consistori mantindrà altres dos places per a tenir-hi major disponibilitat en cas de necessitats urgents. Igualment, l’1 de juliol es va incorporar el nou gerent del centre que professionalitza la gestió al mateix temps que tanca la interinitat arran de la marxa de la congregació de les Germanes Salesianes del Sagrat Cor de Jesús l’estiu passat per la manca de recursos humans.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  El Museu del Tèxtil Valencià a Ontinyent supera les 100.000 visites al Google Street View

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here